Kérdések - válaszok , Árak

2013.08.10 10:36

Mi történik egy coaching ülésen?

Az első session a bizalomteszt, amikor ráhangolódunk egymásra az ügyféllel, ekkor dől el, hogy tudunk-e együtt dolgozni. Ha úgy döntünk, hogy elindulhatunk a közös úton, akkor a következő alkalommal már megfogalmazzuk az elérni kivánt célt. Ehhez az szükséges, hogy az ügyfél képes legyen meghatározni, mi jelent jelenleg számára nehézséget, élete mely területén akadt el. Miután megtörtént az iránykijelölés, helyzetfelmérés történik, hol tart most az ügyfél,ez részben irányitott interjú formájában, részben tesztek segitségével valósul meg. Az üléseken olyan kérdéseket teszek fel, melyek segitenek az ügyfélnek, hogy rálásson kivülről a helyzetére, az elakadás okára, igy lehetősége nyilik rá, hogy önmaga találja meg a megoldást a problémára. Abban is támaszt nyújtok, hogy az esetleges korlátokat lebonthassa , igy szabad utat kapjanak a benne lévő energiák és képeségek. A megoldandó feladattól , illetve az ügyfél hozzáállásától, személyiségétől függően meditációval is segitem a folyamatot. Illetve játékos formában fejlesztem az önbizalmát, aminek segitségével jobban megismeri erősségeit, gyengeségeit , igy lehetősége nyilik a helytelen viselkedési minták, hiedelmek felszámolására. Soha nem mondom meg, hogy az ügyfél mit változtasson, csupán tükröt tartok neki. Az ülések között házifeladatokat kap az ügyfél, melyek segitik megvalósulni a változást, ami belül történik meg, majd a belső átalakulás megjelenik a környezetéhez, családjához, munkájához való viszonyában is.
 

Milyen etikai szabályok mentén tevékenykedsz?

Etikai szabályzatom:

1. Tisztelem és elfogadom ügyfelem egyéniségét és értékrendjét.Tiszteletben tartom ügyfelem méltóságát, az egyéni jogokat, kulturális, vagyoni, vallási, politikai, és egyéb különbségek alapján nem diszkriminálok. Ítéletmentesen dolgozom. Saját hiedelmeimet, értékrendemet nem erőltetem az ügyfélre.

2. A coaching üléseken a kölcsönös bizalom kiépítésére nagy hangsúlyt helyezek az ügyfél céljainak elérése érdekében. A coaching folyamat során nyitottságot, pontosságot, becsületességet, és őszinteséget vállalok, nem vállalok betarthatatlan kötelezettségeket. Tevékenységem során mindenekelőtt elköteleződőm és felelősséget vállalok azért, hogy a tőlem telhető maximumot fogom adni, annak érdekében, hogy ügyfelem felfedezhesse fejlődési lehetőségeit, szembe nézhessen korlátaival és azokkal megbirkózhasson, ehhez szakmai tudásom legjavát adom. Ügyfelem minden esetben szabad választással rendelkezik a coaching folyamat során, akár a feladatok elvégzését, akár a coaching ülések időtartamát, gyakoriságát illetően, ezeket a döntéseket mindenkor tiszteletben tartom.

 

3. Mindarról, ami a coaching során elhangzik titoktartási kötelezettséget vállalok. Ügyfelem adatait titokban tartom, készített feljegyzéseimet bizalmasan kezelem, és azokat a coachingfolyamat befejezése után megsemmisítem. A rendelkezésemre bocsátott információt csak és kizárólag a szerződésben rögzített coaching feladat céljából használom fel. Ügyfelem által feltárt információkat, ötleteket semmilyen formában nem valósitom meg, ezek kizárólag az ügyfél szakmai és egyéni fejlődését szolgálhatják.

 

4. Kizárólag olyan ügyekben nyújtok szakmai segitséget, amelyekhez megfelelő tudással, tapasztalattal rendelkezem, és amelyre a képzettségem feljogosít. Amennyiben a folyamatban megakadást érzékelek és szakmai segítségkérés után sem tudunk továbblépni, a közös munkát felfüggesztem és javaslatot teszek ügyfelemnek más segítő kolléga felkeresésére. Befejezem a konzultációt abban az esetben, ha ügyfelem problémája a coaching folyamat keretein belül nem megoldható. Jogi, pénzügyi, és orvosi tanácsokat nem adok.

5. Elkötelezett vagyok, tudásomat, készségeimet folyamatosan fejlesztem, fenntartom a kapcsolatot szakmai szervezetekkel és coachokkal.

 
 

Mit vársz az ügyfeleidtől?

  • - A megbeszélt coaching találkozók időpontjának pontos betartását.
  • - Őszinteséget, nyiltságot, az információk megfelelő átadását.
  • - A házifeladatok mindenkori elvégzését.
  • - Időpontmódositást a megbeszélt találkozó előtt legalább 2 nappal
  • jelezze az ügyfél.
 
 
 

Milyen esetekben kereshetlek?

  • Párkapcsolati problémáim vannak
  • Elakadtam egy bizonyos élethelyzetben, inspirációra van szükségem
  • Párkeresési nehézségekkel küzdök
  • Szeretném jobban megismerni önmagam
  • Változtatni szeretnék az életemen, de nem tudom, hogy merre induljak el
  • Életközépi válságban szenvedek
  • Szeretném erősiteni az önbizalmam
     
 
 
 

Hány coaching ülés szükséges a változásokhoz?

Egy coaching folyamat általában 3- 5 hónapot vesz igénybe. Természetesen az időintervallum nagymértékben függ a megoldandó problémától, az ügyfél munkájától, a coaching ülések gyakoriságától ( általában kéthetenkénti találkozót javaslok, persze ettől el lehet térni). Azonban meg kell emlitenem, hogy a gyakorlatok hatása néhány hét eltelte után kezd megjelenni az ügyfél életében, viselkedésében.

 

Mennyibe kerül egy coaching foglalkozás?

Az első találkozó mindig ingyenes! Ilyenkor dől el, hogy tudunk-e együtt dolgozni, megbízunk-e egymásban.
 

Egy óra coaching foglalkozás: 5.000 Ft 

Online coaching (megegyezés alapján).

A coaching foglalkozások során az asztrológiát is alkalmazom, mint az önismeret nagyszerű eszközét. Ezáltal pontosabb képet kapok az ügyfélről, a benne rejlő értékekről, a korlátairól, az életben várható feladatairól, illetve lehetőségeiről.  Aki igényli, annak elkészítem a karmahoroszkópját.

Tartalma: Bevezető, Napjegy, Aszcendens, rejtett Aszcendens, bolygók a jegyekben, házakban, fényszögek és a karma. Születési év, hónap, nap, óra perc és hely szükséges hozzá. (18-20 oldal)

Az asztrológiai elemzést, mint szolgáltatást önállóan is igénybe lehet venni! 

Asztrológiai elemzés: 7.500 Ft

 

Bejelentkezés coachingra, asztrológiai tanácsadásra a következő telefonszámon: 06-20-214-6974

 

 

Médiaszereplések:

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/ezoteria/20140926/mmegbocsatas/

Nők Lapja Café: www.nlcafe.hu/csalad/20150218/hazassag-valsag-szerelem/

Családinet Magazin: www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/22158/gyogyul_a_lelkem

Ajkai Televízió: www.youtube.com/watch?v=FO1KoGcIQOA

Cosmopolitan magazin 2017. februári szám: Segítség, a legjobb barátnőm egy troll!

Címkék