Bemutatkozás

 
 
 
"Szeretjük máshol keresni a gyökeres átalakításhoz szükséges tényezőt - a csodát -, pedig többnyire ott van a kezünk ügyében. Néha pedig mi magunk vagyunk a csoda."
 Jeanette Winterson
 
 
Szeretettel köszöntelek.


A hagyományos bemutatkozástól eltérnék egy kicsit, személyemben egy olyan asztro-coachra találtál, aki mögött nem pusztán a tanult tudás rejtőzik, hanem rengeteg élettapasztalat, ezért is tekintem hitelesnek önmagam és a munkámat. Magánéleti és karrier nehézségekkel egyaránt szembe kellett néznem, viszont pont ezek a kihívások segítettek, hogy megtaláljam igazán a helyem a világban.

Már gyermekként is kíváncsian a dolgok mögé néztem, kerestem az összefüggéseket, melyeket rendszerint meg is találtam. Egy kicsit visszahúzódó, inkább szemlélődő típus voltam, aki előreszerettel tanulmányozta az embereket. Belső vágyat éreztem, hogy segítsek másokon, örömmel töltött el, ha a barátaimat, ismerőseimet támogathattam. 

Felnőttként egész más irányt vett az életem, közgazdász pályára tévedtem. Közben édesanya lettem és amikor a harmadik gyermekem is felcseperedett, döntenem kellett, a szakmámban maradok, vagy egy új irányt választok. Ekkor érlelődött meg bennem a gondolat, most jött el az idő, amikor megélhetem mindazokat az értékeket, melyeket eddig csak rejtegettem, az empátiát, az elfogadást, a segítő szándékot egyszerre. A life coachingot, illetve az asztrológiát ötvözve, olyan önismereti, motivációs eszközre találtam rá, melyek segítségével hatékony támogatást tudok nyújtani az ügyfeleimnek. 
 
 
Rajmon Beáta
Life coach- Asztrológus
 
 
Tanulmányok:  

Berzsenyi Dániel Főiskola 
Közgazdász szak
 
Life coach képzés
Polaris Management Consulting Kft.
 
Asztrológia képzés 
Gál Judit Okleveles Asztrológus
Kezdő-középhaladó-haladó asztrológiatanfolyam
 
Asztrológia képzés
Göncöl Szabadegyetem 
Hermetikus asztrológia